El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

System requirements for Child of Light

PREGUNTA:

What are the system requirements for Child of Light?

RESPUESTA :

Minimum requirements

Operating System:
 Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8/8.1
Processor: 2.6 GHz Intel Core 2 Duo E8200 or 2.8 GHz AMD Athlon II X2 240
RAM: 2 GB
Video card: NVIDIA GeForce 8800GT or AMD Radeon HD 2900XT (512 MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
Sound card: DirectX 9-compliant sound card
DirectX: 9.0c
Hard drive space: 3 GB
Supported peripherals: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360)
Internet connection: Broadband connection

Recommended requirements

Operating System:
Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8/8.1
Processor: 2.6 GHz Intel Core 2 Quad Q8400 or 2.6 GHz AMD Athlon II X4 620
RAM: 4 GB
Video card: NVIDIA GeForce 9600GT or AMD Radeon HD4870, or better
Sound card: DirectX 9-compliant sound card
DirectX: 9.0c
Hard drive space: 3 GB
Supported peripherals: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360)
Internet connection: Broadband connection

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration. Please check this article for more information.