El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Minimum Requirements

PREGUNTA:

What are the minimum system requirements?

RESPUESTA :

In order to run FarCry 3 Blood Dragon properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements
Supported OS: Windows® XP (SP3) / Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8
Processor: 2.66 GHz Intel® Core™2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon™ 64 X2 6000+
Memory: 2 GB
Video Card: 512 MB DirectX® 9.0c–compliant
DirectX: 9
Sound Card: DirectX 9.0c–compliant
Hard Drive Space: 3 GB available space
Supported peripherals: Keyboard and Mouse (Optional Xbox 360 controller)

Recommend System Specifications
Supported OS: Windows® XP (SP3) / Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8
Processor: 2.93 GHz Intel® Core™ i3-530 or 3.10 GHz AMD Phenom™ II X2 550 or better
Memory: 4 GB
Video Card: 1024 MB DirectX 11–compliant or higher
DirectX: 9
Sound Card: DirectX 9.0c–compliant 5.1 surround sound
Hard Drive Space: 3 GB
Supported peripherals: Keyboard and Mouse (Optional Xbox 360 controller)

Supported Video Cards at Time of Release
AMD Radeon™ HD 2400 / 3000 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series
NVIDIA® GeForce® 8800 GT / 9 / 200 / 400 / 500 / 600 series

Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.