El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Minimum Requirements for Assassin's Creed: Brotherhood (MAC)

PREGUNTA:

What are the minimum system requirements for Assassin's Creed: Brotherhood on MAC?

RESPUESTA :

Here are the minimum system requirements for Assassin's Creed: Brotherhood on MAC:

Supported OS: Mac OS X 10.5 or OSX 10.6 (only)
Processor: 3.06 GHz Intel Core2 Duo (Intel Core i7 recommended)
RAM: 3 GB
Video Card: 256 MB dedicated video card with Shader model 3.0 or higher (see supported list*)
HDD Space: 9 GB
Peripherals: keyboard, mouse

*Supported video cards at time of release
NVIDIA GeForce GT 100 series or higher
ATI Radeon HD 4000 series or higher