El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

What Internet Ports are used by World in Conflict: Soviet Assault?

PREGUNTA:

What ports do I need to have open in my router / firewall in order to play World in Conflict: Soviet Assault online?

RESPUESTA :

World in Conflict: Soviet Assault, when played behind a home router or a firewall, may require special configuration to work properly.

Here are the ports you'll have to open, or forward:

TCP

UDP