El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

What are the minimum requirements for CSI: Crime Scene Investigation?

PREGUNTA:

What are the minimum requirements for CSI: Crime Scene Investigation?

RESPUESTA :

In order to play CSI: Crime Scene Investigation properly, your computer must meet or exceed these minimum system requirements:

Minimum System Requirements
  • Windows 98/ME/2000/XP Only
  • Pentium II 300 MHz, AMD K6-III 450
  • 128 MB RAM (256 MB RAM required for Windows XP)
  • 8 MB DirectX 8.1 compatible graphics card
  • DirectX 8.1 compatible sound card
  • DirectX 8.1 (included on disk)
  • 4x CDROM drive
  • 350 MB free hard disk space

Recommended System Requirements

• Pentium II 500 MHz, AMD K6-III 6000
  • 256 MB RAM
  • 8 MB DirectX 8.1 compatible hardware accelerated 3D graphics card
  • 16-bit DirectX 8.1 compatible sound card
  • 16x CDROM drive
  • 1.5 GB free hard disk space