La pregunta frecuente que estás intentando leer no se ha traducido todavía al español. Mientras se traduce, te podemos ofrecer la versión en inglés de la misma.

Save file location of Far Cry 5

PREGUNTA:

Where are the save files located?

RESPUESTA:

These are the default save file locations by platform:

PC (Uplay)
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\<Unique ID>\1803

PC (Steam)
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\<Unique ID>​\4311

Playstation 4
Settings > Application Saved Data Management > Saved Data In System Storage > Far Cry 5

Xbox One
My Games and Apps > Far Cry 5 > Menu > Manage Game > Saved Data

If you have any questions, feel free to contact us