Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

System Requirements for Assassin's Creed Chronicles: Russia

FRAGE:

What are the system requirements for Assassin's Creed Chronicles: Russia

ANTWORT:

Minimum Specifications:

Supported OS: Windows 7 SP1 or Windows 8 or Windows 8.1 (32/64 bit versions)
Proce​ssor:​ Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz
Memory: 2GB or more.
Video Card:​  nVidia GeForce GTS450 or AMD Radeon HD5770 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0)
DirectX:​ DirectX June 2010 Redistributable
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Video Drivers: nVidia GeForce 347.52 and AMD Catalyst Omega 14.12
Disc Media: Digital only. No CD
Hard Drive Space: ​​3GB
Multiplayer: N/A​
Peripherals: Keyboard, mouse, Xbox 360 controller

Recommended Specifications:

Supported OS: Windows 7 SP1 or Windows 8 or Windows 8.1 (32/64 bit versions)
Processor: Intel Core i3 2105 @ 3.1 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4GB or more
Video card: nVidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD5870 or better ​(1024MB VRAM with Shader Model 5.0)
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Video Drivers: nVidia GeForce 347.52 and AMD Catalyst Omega 14.12
Peripherals: Keyboard, mouse, Xbox 360 controller

Supported Video Cards at Time of Release:
nVidia GeForce GTX 450 or better, GTX 500, GTX 600, GTX 700 series;
AMD Radeon HD5770 or better, Radeon HD6000, HD7000, R7 200, R9 200 series