Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

Minimum Requirements for Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East

FRAGE:

What are the minimum system requirements for Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East?

ANTWORT:

In order to run this game properly, your PC should meet or exceed these minimum requirements:

Supported OS: Windows 2000 / XP / Vista (Only)
Processor: 1.5 GHz Pentium 4 or Athlon or higher (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 or higher recommended)
RAM: 1 GB (2 GB recommended)
Video Card: 128 MB Directx 9.0c – compliant video card (256 MB recommended) (*See supported list)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant sound card
DirectX Version: Direct X 9.0c (included on disc)
DVD-ROM: 4x DVD-ROM or better
Hard Drive Space: 3 GB
Peripherals Supported: Windows compatible mouse, keyboard
Multiplayer: 128 kbps upstream or faster broadband connection

*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA GeForce 4 Ti / FX / 6 / 7 / 8 series (Geforce 4 MX NOT supported
ATI Radeon 8500 /9 / X series
Intel 915 / 945 / 965 / 3100

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.