Die FAQ, die Sie versuchen aufzurufen, wurde leider noch nicht für diese Sprache übersetzt. Sie finden folgend die englische Version, bis dass die Übersetzung des Artikels verfügbar ist

Minimum Requirements for World in Conflict

FRAGE:

What are the minimum system requirements for World in Conflict?

ANTWORT:

In order to run this game properly, your PC should meet or exceed these minimum requirements:

Minimum Requirements
Supported OS: Windows Vista / Windows XP (only)
Processor: Single-core 2.0 GHz or faster (2.2 GHz for Windows Vista) / Dual-core Intel or AMD
RAM: 512 MB (1 GB for Windows Vista)
Video Card: 128 MB video RAM, DirectX 9.0c-compatible (NVIDIA GeForce 4 MX, ATI Radeon 8500, 9200 not supported)
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard and mouse
Multiplayer: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster
Supported languages on Uplay PC: English, Spanish and French

Recommended Requirements
Supported OS: Windows Vista / Windows XP (only)
Processor: 2.5 GHz or faster
RAM: 1 GB (2 GB for Windows Vista)
Video Card: 256 MB video RAM, DirectX 9.0c-compatible
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard and mouse
Multiplayer: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster
Supported languages on Uplay PC: English, Spanish and French