Ophør af Club Units

SPØRGSMÅL:

Hvad skal jeg vide om Club Units og deres udløb?

SVAR:

Hvad er Club Units?
Kan jeg bruge mine Club Units i alle Ubisoft-spil?
Hvordan viser Club Units sig på min konto?
Hvor kan jeg se min Club Units-saldo?
Hvor kan jeg se min transaktionshistorik?
Kan jeg forære mine Club Units til andre?
Hvilke regler gælder for ophør af Club Units?
Hvornår træder denne udløbsregel i kraft?
Hvor lang tid har jeg til at bruge mine Units?
Hvordan udregnes antallet af Club Units, som udløber sidste dag i hver måned?
Hvordan kan jeg se, hvor mange Club Units der udløber sidste dag i hver måned?
Hvordan kan jeg indløse mine Club Units?
Kan jeg få de Club Units, der er udløbet, tilbage?
Er systemet det samme for alle spillere i hele verden?
Gælder udløbsmekanismen for XP og niveau?

Hvad er Club Units?
Units er “loyalitetspoint”, som kun kan bruges i Ubisoft Club.

Du kan optjene dem ved at gennemføre klassiske udfordringer i dine Ubisoft-spil eller ved at købe i Ubisoft Store og derefter bytte dem til belønninger i spillet eller rabatter i Ubisoft Store.

Du kan til enhver tid se, hvor meget du har stående på din konto, på Ubisoft Club-hjemmesiden.

Kan jeg bruge mine Club Units i alle Ubisoft-spil?
Der er kun én konto til alle dine Club Units, hvilket betyder, at du kan indløse dem i alle spil.

Hvordan viser Club Units sig på min konto?
Så snart du har fået Club Units i et spil, bliver de automatisk føjet til din konto, når du opretter forbindelse til den.

Hvis du ser din saldo på ubisoftclub.com, skal du måske genindlæse siden, før de dukker op.

Bemærk, at der kan gå et par dage, før du kan se dine Units på din Ubisoft-konto.

Hvor kan jeg se min Club Units-saldo?
Du kan finde din Club Units-saldo på alle Ubisoft Clubs brugerflader:
ubisoftclub.com,
- Ubisoft Club mobile,
- Uplay PC-programmet eller direkte i spillet ved at trykke på Ubisoft Club i hovedmenuen.

Hvor kan jeg se min transaktionshistorik?
Alle transaktioner på din Ubisoft-konto bliver vist på account.ubisoft.com.

Du finder alle dine transaktioner i transaktionshistorik-fanen i Ubisoft Club.

Kan jeg forære mine Club Units til andre?
Enheder er knyttet til din Ubisoft-konto og kan ikke overføres.

Hvilke regler gælder for ophør af Club Units?
Fra d. 1. april 2019 har du 24 måneder til at indløse de Club Units, du har fået gennem dine spil eller ved at foretage køb i Ubisoft Store.

Efter 24 måneder udløber Club Units og forsvinder automatisk fra din Ubisoft-konto.

Hver gang, du indløser Club Units, bliver de ældste Club Units indløst først.

Hvornår træder denne udløbsregel i kraft?
Udløbsreglen træder i kraft d. 1. april 2019.

Sidste dag i hver måned udløber alle uindløste units, der er mere end to år gamle.

Hvor lang tid har jeg til at bruge mine Units?
Fra d. 1. april 2019 har du 24 måneder til at bruge dine Club Units.

Hvordan udregnes antallet af Club Units, som udløber sidste dag i hver måned?
For at finde antallet af Club Units, der udløber sidste dag i hver måned, sammenligner vi, hvor mange Club Units, du havde for 24 måneder siden med antallet af Club Units, du har indløst siden da.

Hvis du har indløst flere Club Units, end du havde for 24 måneder siden, er der ikke nogen Club Units, der udløber.

Hvis du tværtimod har indløst færre Club Units, end du ejede for 24 måneder siden, udløber differencen sidste dag i den igangværende måned.

Hvordan kan jeg se, hvor mange Club Units der udløber sidste dag i hver måned?
Du kan se her, hvor mange Club Units, der udløber, hvis du ikke indløser dem.

Hvordan kan jeg indløse mine Club Units?
Du har allerede masser af muligheder for at indløse dine Club Units, inklusive mere end 800 belønninger, som kan indløses med Club Units i hele Ubisoft-kataloget.

Derudover kan du indløse 100 Club Units for at få en rabat på 20 % på dit næste køb i Ubisoft Store*.

*Reglerne er forskellige fra land til land -  Særlige lokale betingelser er tilgængelige på Ubisoft Store-siden.

Kan jeg få de Club Units, der er udløbet, tilbage?
Når nogle af dine Units udløber, forsvinder de fra din Ubisoft-konto, og kan ikke fås tilbage.

Er systemet det samme for alle spillere i hele verden?
I overgangsperioden er der forskellige regler fra land til land. Hvis du bor i Canada, så tryk her.

Du kan se, hvilket land din konto er tilknyttet ved at forbinde til account.ubisoft.com.

Hvis du mener, at de oplysninger, der er forbundet til din konto, ikke er korrekte, så kontakt kundesupport

Gælder udløbsmekanismen for XP og niveau?
Udløbsreglerne gælder kun for Club Units.

XP og niveau har ikke sådanne regler, og du kan ikke miste XP over tid.