De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Contacting Ubisoft Support - Assassin's Creed: Rebellion

SPØRGSMÅL:

How can I contact Customer Support?

SVAR:


Contact Support by tapping on the MORE icon at the bottom left of your screen (not available during missions) and select OPTIONS > SUPPORT > CUSTOMER SUPPORT

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.

RELATERADE FAQ

Der er ingen resultater på dansk for dette søgekriterium, her er nogle på et andet sprog.