Obtaining a skin

SPØRGSMÅL:

Hvad er et Skin og hvordan får jeg det?

SVAR:

Det er tid til at friske din haj op! Skins er specielt tilbehør, som tillader dig at ændre udseendet på dine yndlingshajer. Nogle skins, kaldet episke skins, tilbyder dig også en bonus, når de er aktive.

Du kan købe normale skins for mønter eller ædelstene og episke skins kan du finde i Starter Pakkerne igennem direkte køb. Starter Pakkerne dukker op i butikken når du køber en ny haj. Hver pakke inkluderer mønter, ædelstene, en baby og et episk skin med en passiv evne, som hjælper med at booste din haj! Når du har opnået den, rul ned i enden af butikken for at finde dit skin. Klik på det for at tage det på eller af.