De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Child of Light Switch release date

SPØRGSMÅL:

When is Child of Light released on Nintendo Switch?

SVAR:


picture of Igniculus

Explore the world of Lemuria on Nintendo Switch on October 11, 2018.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.