De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Release date for Legendary Fishing

SPØRGSMÅL:

When is Legendary Fishing released?

SVAR:


Legendary Fishing logo of jumping fish

You can reel in your copy of Legendary Fishing on September 18th, 2018.

Available on PS4 and Nintendo Switch.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.