De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Supported Peripherals for Hungry Shark World (Console Edition)

SPØRGSMÅL:

Which controllers are supported in Hungry Shark World (Console Edition)?

SVAR:


Here is a list of supported controllers that you can use for Hungry Shark World

Officially supported on Nintendo Switch
- Joy-con

Officially supported on PS4
- DUALSHOCK 4 Controller

Officially supported on Xbox One
- Microsoft Xbox One Controller

If you have any other questions, don't hesitate to contact us!

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.