De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Supported peripherals for Ode

SPØRGSMÅL:

What controllers are supported in Ode?

SVAR:


Here is a list of supported controllers that you can use on your PC. 

Officially supported on PC
 
Mouse + keyboard
Xbox 360 Controller
Xbox One Controller
Logitech F310 Wired Gamepad
Logitech F710 Wireless Gamepad

Other Dual Stick Controllers may work, however they are not officially supported. They may require third party software to work. Please contact the controller manufacturer for assistance. 

For a full list of PC system requirements, check our dedicated article.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.

RELATERADE FAQ

Der er ingen resultater på dansk for dette søgekriterium, her er nogle på et andet sprog.