Viaplay Deal på South Park: The Fractured But Whole

SPØRGSMÅL:

Hvad skal jeg vide om Viaplay Deal på South Park: The Fractured But Whole?

SVAR:

Du får et to måneders abonnement på Viaplay ved køb af South Park: The Fractured But Whole til Xbox One eller Collector Edition på PC i de nordiske lande (Danmark, Sverige, Norge & Finland).

I et eksemplar købt i en butik bør Viaplay-koden findes i spilæsken. Hvis du har købt et digitalt eksemplar, bliver koden sendt via e-mail.

For at indløse din Viaplay-kode skal du gøre følgende:

1. Gå ind på viaplay.com/southpark
2. Indtast din kode
3. Registrér din konto

For at aktivere Viaplay på din Xbox skal du:

1. Oprette forbindelse mellem din Xbox og internettet
2. Logge ind på din Viaplay-konto med Viaplay-appen

På PC kan du se Viaplay direkte i din browser.

Hvis du har problemer med din kode, kan du kontakte Viaplayds kundeservice. Deres team har de bedste kvalifikationer til at besvare spørgsmål om aktivering af Viaplay.

Danmark: http://kundeservice.viaplay.dk/
Sverige: https://kundservice.viaplay.se/
Norge: http://kundeservice.viaplay.no/
Finland: http://asiakaspalvelu.viaplay.fi/