Ændring af din Ubisoft kontos e-mail adresse

SPØRGSMÅL:

Jeg vil gerne ændre e-mail-adressen på min Ubisoft-konto. Hvordan gør jeg det?

SVAR:

Hvis du vil ændre den e-mail-adresse der ligenu er tilknyttet din Ubisoft-konto skal du blot besøge kontoadministrationswebsiden.

Når du er logget ind skal du gå til Kontooplysninger > Personlige oplysninger.

User-added image

Klik på knappen Rediger. Du vil derefter se muligheden for at ændre din e-mail-adresse. Klik på knappen Skift E-mail. Du vil derefter blive sendt en automatiseret email til den adresse der aktuelt er på din konto. Klik på linket i e-mailen. Du bliver omdirigeret til en webside. Følg trinene på skærmen for at fuldføre ændringen.

Hvis du støder på problemer med denne proces er du velkommen til at kontakte os!