De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

How to activate games on Vive

SPØRGSMÅL:

I bought a VR game for Vive. How can I activate it?

SVAR:


Activating games for Vive is really easy.

The activation process works through Steam. Simply follow the usual Steam activation process. If you do not know how to activate a game on Steam, you can find detailed instruction in our dedicated FAQ.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.

RELATERADE FAQ

Der er ingen resultater på dansk for dette søgekriterium, her er nogle på et andet sprog.