De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

System Requirements for Might and Magic Heroes VII

SPØRGSMÅL:

What are the system requirements for Might and Magic Heroes VII?

SVAR:


Minimum requirements:

Supported OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (Only 64bit)
Processor: Intel Core i5 660 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Video card: NVidia GeForce GTX460 or AMD Radeon HD5850 (1024 MB VRAM)

Recommended requirements:

Supported OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (Only 64bit)
Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz or AMD FX-6100 @ 3.3 GHz
RAM: 6 GB
Video card: NVidia GeForce GTX670 or AMD Radeon HD7870 (2048 MB VRAM)

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.