De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

System Requirements for Driver: San Francisco on Mac

SPØRGSMÅL:

What are the System Requirements for Driver: San Francisco on Mac?

SVAR:


Minimum hardware requirements

Supported OS: Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion
Processor: Intel Core 2 Duo
RAM: 2 GB
Video Card: 512MB video card (see supported list*)
Hard Drive Space: 11 GB

Recommended hardware requirements
Processor: Intel Core i7
RAM: 3GB RAM
Video Card: 1024MB video card (see supported list*)

* Supported list of video cards
- ATI Radeon Radeon HD 2000 Series, Radeon HD 4000 Series, Radeon HD 5000 Series, Radeon HD 6000 Series

 


Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.