De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Where are My Friend Invites?

SPØRGSMÅL:

I haven't been receiving friend invites. How can I accept friend invites?

game requests

SVAR:


Facebook recently changed the way it displays game invites. Friend invites are now displayed in Facebook's Games Section on the left side of Home Page.


Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.