De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Minimum system requirements for Assassin's Creed 2 for MAC

SPØRGSMÅL:

What are the minimum system requirements for Assassin's Creed 2 for MAC?

SVAR:


Supported OS: Mac OS X 10.5 Leopard or 10.6 Snow Leopard only
Processor: Intel Core 2 Duo 3.06Ghz or better (Intel Core i5 2.66Ghz or better recommended)
RAM: 4 GB
Video Card: 256 MB (512 MB recommended) (see supported list*)
DVD-ROM: 8x DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 9 GB
Peripherals Supported: keyboard, mouse

*Supported Video Cards at Time of Release:
NVIDIA GeForce GT 120 series or higher
ATI RADEON HD 4670 series or higher

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.