De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Location of saved games for Heroes of Might & Magic V

SPØRGSMÅL:

I wish to move my saved games from one computer to another, where can I find them?

SVAR:


Saved games can be found in the following directory: My Documents\My Games\Heroes of Might and Magic V\Profiles\User profile name\Saves.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.