De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Can I Play With Dual Monitors?

SPØRGSMÅL:

The game automatically runs in windowed mode or crashes on my dual monitor setup. Is Dual-Monitor play possible?

SVAR:


Dual display settings may compromise game performance. Disabling dual display settings before playing the game should allow it to perform as intended.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.