De ofte stillede spørgsmål, som du forsøger at besøge, er endnu ikke oversat til dette sprog. Du bliver præsenteret med den engelske version, indtil oversættelsen af ​​denne FAQ er stillet til rådighed

Capitalism II Minimum Requirements

SPØRGSMÅL:

What are the Minimum System Requirements for Capitalism II?

SVAR:


  • Windows 95/98/2000/ME/XP
  • Pentium II 233 (PII 350 recommended)
  • 64MB RAM (128 MB recommended)
  • 4x CD-ROM/DVD-ROM Drive
  • 250 MB free hard disk space
  • Video card with DirectX 8 compatible Driver
  • DirectX 8 compatible sound card
  • Multiplayer support (2-7 players) 56.6 Kbps or faster connection for Internet play; TCP/IP or IPX compliant network.

Tilhørende Platforme

HAR DETTE HJULPET?

Tak for din feedback. Tak for din feedback, Beklager det ikke hjalpt
Send venligst et spørgsmål og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.