Tato stránka Často kladených dotazů, kterou se pokoušíte navštívit, ještě nebyla přeložena do tohoto jazyka. Než bude přeložená verze dostupná, budete mít k dispozici anglickou verzi

Deleting Save Files

OTÁZKA:

Is it possible to restart the game from scratch?

ODPOVĚĎ:


In The Crew, your progress isn't saved locally but server-side, and those save files are not available. For this reason, it's not possible to delete the save files to completely reset your progression.

That said, you are able to replay any mission you've come across during your game.

Přidružené platformy

BYLO TO UŽITEČNÉ?

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se, že Vám to nepomohlo.
Prosím pošlete dotaz a řekněte nám, jak vám můžeme pomoci.

SOUVISEJÍCÍ ČASTO KLADENÉ DOTAZY

Pro tohle vyhledávání bohužel nebyly nalezeny žádné Často kladené dotazy. Zde jsou některé anglické Často kladené dotazy, které mohou pomoci: